Indlæser Begivenheder

Alle arrangementer

Se pinsesolen danse ved Stevns Klint

Afholdes 5. juniKl.05:00

Kom med på en fredfyldt morgenvandring, hvor du vil opleve solopgangen over Øresund. Forhåbentligvis vil pinsesolen danse og give Stevns Klint en forunderlig, gylden glød. Vandreturen slutter af med brunch hos Mad & Ro.

At se “Pinsesolen danse” er en gammel, dansk tradition. Nogle vælger at stå tidligt op – mens andre vælger slet ikke at gå i seng. Traditionelt har pinse været lig mange livlige fester, og det bedre borgerskab iførte sig sommeren nye rober og festede igennem i “De små haver” og så pinsesolen stop op fra Valby Bakke.

Vi skal opleve “Pinsesolen danse” på fredelig vis. Vi mødes i Boesdal Kalkbrud kl. 4.00. Ved stranden har guiden gjort lammeskind og bål klar, og du vil opleve at dagen gryr og fuglene begynder at synge deres morgensang.

I stilhed oplever vi solen stå op. Forhåbentlig er det en klar og smuk morgen, så vi kan se “pinsesolen danse” og det magiske, røde morgenlys på Stevns Klint.

Du får serveret en kop kaffe eller the og lidt at spise inden vi starter vandreturen mod Højerup og Stevns Fyr.

Få steder i Danmark er det muligt at opleve absolut ro fra menneskeskabte lyde, men det kan du på Stevns Klint trampesti. For at kunne nyde dette til fulde vandrer vi i stilhed frem til Højerup.

I Højerup guides du igennem en naturmeditation inden vi går det sidste stykke til Stevns Fyr, hvor vi sammen nyder en lækker brunch hos Mad & Ro. Brunchen er overvejende baseret på lokale råvarer og specialiteter fra Stevns.

Pris: Se pinsesolen danse 450 kr

Tid

Dato:
5. juni
Tidspunkt:
05:00

Sted

Pyramiden i Boesdal
Boesdalsvej 14
Rødvig Stevns, 4673 Danmark
+ Google Maps

Alle arrangementer