Indlæser Begivenheder

Alle arrangementer

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Teatertur til ’ The Book of Mormon’ i Det Ny Teater

Afholdes 17. marts 2018Kl.11:00

Foreningen NORDEN Stevns prøver i år noget nyt. I forbindelse med den årlige generalforsamling bydes der også på en teatertur.

Lørdag den 17. marts 2018 inviterer Foreningen NORDEN Stevns dels til generalforsamling dels Teatertur til Det Ny Teater:

Generalforsamlingen starter kl. 11 på Harmonien, Rødvig i Restauranten. Har du en nordisk sjæl, så er der ledige pladser i bestyrelsen.

Klokken 12 serveres frokost, her er såvel deltagere i generalforsamlingen som deltagere i Teaterturen velkomne.

Klokken 13 er der afgang med bus til Det Ny Teater, hvor vi skal se The Book of Mormon, Iscenesat af Kasper Holten, og Silas Holst og Carsten Svendsen er som et perfekt par – to topmusikalske vitaminindsprøjtninger:

Pris for frokost, bus og teater er for medlemmer kr. 550 – og for ikke-medlemmer kr. 650.

Alle er velkomne. Bindende tilmelding senest 14. februar 2017 til Susanne Madsen, telf.: 5650 6842/3028 6842 mail: ms.maglehoej@mail.dk eller Helle Johannsen 2324 7575

Uanstændig morsom

Dine bønner er hørt. Nu får tidens største musical succes danmarkspremiere. En grænseoverskridende, respektløs og uanstændigt morsom forestilling. Skabt af ophavsmændene til South Park samt komponisten til sangene i Disneys Frost. Modtager af utallige priser, bl.a. Tony Award og Olivier Award for Best Musical of the Year. Af The New York Times udråbt til ”The best muscial of this century”. 

Grænseoverskridende

The Book of Mormon er en knivskarp satire over religion, kultursammenstød og musicalgenren. Vi følger to unge missionærer fra Salt Lake City. De sendes til en fjern landsby i Uganda, for at missionere og udbrede kendskabet til mormonernes hellige skrift Mormons Bog. Den ene missionær Price er en entusiastisk og stærkt troende ildsjæl. Hans makker Cunningham er en akavet men velmenende nørd tror at deres destination vil være præcis som i The Lion King. Virkeligheden viser sig naturligvis at være ganske anderledes. Cunninghams tendens til konstant at pynte på sandheden bringer snart dem begge i vanskeligheder.”

Tid

Dato:
17. marts 2018
Tidspunkt:
11:00

Sted

Restaurant Harmonien
Rødvig Hovedgade 2
Rødvig, 4673 Denmark
+ Google Maps

Alle arrangementer