Strøby

Fødevarenetværket afholder Høstmarked i Strøby

Strøby: I lighed med tidligere år inviterer Stevns Fødevarenetværk til Høstmarked hos Engvang-Frugt i Strøby.

Søndag den 28. september fra klokken 11 til 16 afholder Stevns Fødevarenetværk for sjette gang Høstmarked hos Engvang-Frugt på Varpelevvej 2 i Strøby.

På årets Høstmarked vil en stor del af fødevarenetværkets medlemmer vise egne produkter frem, fortælle historien bag produkterne og om produktionen, hvor og hvordan bliver de unikke produkter til.

Der er masser af smagsprøver på de gode varer, og der er mulighed for at købe et måltid god mad og kaffe med hjemmebag. Der er også mulighed for at opleve presning af rapsolie og æblemost.

Deltagende virksomheder:
-Urtopia, krydderurter og produkter heraf
-Stevns Urter, vilde urter og produkter heraf
-Manden med maden, madbod med grill-retter
-Lydolph´s biavl, lokal honning
-Natur med Kamp, frilandsgris og lam
-Klippingegård, grøntsager
-Gårdbutikken Skovgård, ungkvægkød
-Den gule ostebil, oste i lange baner
-Oggi Slow, æg og høns
-Grønninggård, rapsolie
-Klinteshoppen, brugskunst
-STU Horisonten, Kaffe og kage vognen
-From Italy, italienske produkter
-Stevns Bryghus, lokalt øl
-Brinkholm, mel og grøntsager
-Kok med kul på, madbod
-Engvang Frugt, frugt, bær, frilandsgris og produkter heraf

Der vil dagen igennem være hestevognkørsel for alle som har lyst til at få en tur rundt i det naturskønne område og Engvangs æble/pæreplantage.

Der vil kunne købes mad og kaffe, og der vil være børnevenlige aktiviteter relateret til mad. Gratis parkering, fri entre.

Syltekonkurrence

Er du kreativ i køkkenet og syntes det er spændende at sylte eller bage, så skal du deltage i konkurrencen på dette års høstmarked.
Det eneste krav er at dit bidrag til konkurrencen skal indeholde både frugt og grønt!

  • Kom med dit bagværk: 2 stk. kage eller 2 stk. brød ca. 500 gr. indeholdende både frugt og grønt.
  • Medbring opskriften så den kan lægges frem til publikum.
  • Kom med dit syltede produkt : 2 ens glas ca. 300 gr. indeholdende både frugt og grønt.
  • Medbring opskriften så den kan lægges frem til publikum.

Alle bidrag til konkurrencen skal afleveres i ” konkurrenceteltet ” senest kl. 13,00 på dagen. Bedømmelsen sker kl. 14,30 af to lokale kompetente dommere.

Kan du ikke nå at deltage i konkurrencen men har en super god opskrift, som du gerne vil dele med andre, så kom med den og hæng den op på snoren i konkurrence teltet!

Kommentarer