Lækkerbiden Vallø Lam har usikker fremtid

Vallø: Netop som påskeborde landet over har været dækket med delikatessen Vallø Lam er der rygter om at produktionen stopper
Det har ikke været muligt at få kommentarer fra hverken Vallø Stift eller de to fåreavlere, som er involveret i produktionen af de delikate Vallø Lam, men faktum er at den ene fåreavler Frank Hansen netop på egen hånd har lejet en ejendom på Bregentved Gods i Faxe Kommune til fårehold.
Det kunne tyde på, at rygterne om at der er ved at ske ændringer i produktionen af Vallø Lam er sande. Frank Hansen er nemlig primus motor bag Vallø Lam.
Vallø Lam er et koncept og varemærke, der blev lanceret i 2000 og som siden har opnået stor anerkendelse for sin gode kvalitet.
Produkterne sælges over hele landet i en række supermarkedskæder, blandt andet af Irma.
Oprindeligt var fåreavler Frank Hansen (billedet) og Vallø Stift enige om, at man under navnet Vallø Lam ville udvikle en lammekødsproduktion, der satte fokus på kvalitet, sundhed og trivsel.
Stevns.nu forsøger fortsat at få kommentarer og facts på plads hos de implicerede parter for at få klarlagt Vallø Lams fremtid.
Kommentarer