Madmarked med lokale producenter i søndags
Hellested: Dagli’Brugsen i Hellested prøvede i søndags et nyt initiativ, hvor lokale fødevareproducenter stod foran butikken med deres varer i fire timer, hvilket blev en succes.
Søndag den 09. oktober stod lokale fødevareproducenter i fire timer foran Dagli’Brugsen i Hellested med deres varer. Her blev der steg ægge-slices, smagt på chilier og serveret varm æblepunch i lange baner, skriver Sjællandske.
Det nye initiativ viste sig at være en succes, da mange lagde vejen forbi i løbet af de fire timer. Stadeholderne var også meget tilfredse med salg og interesse for varerne, og var sikre på, at flere fra Stevns Fødevarenetværk ville være med næste gang.
– Vi vil gerne gøre opmærksom på lokale varer og kvalitet. Det gør Coop i den store skala, men vi vil gerne gøre det i det små og pege på de mange, der i små eller større nicher producerer varer af høj kvalitet. Og vi vil gerne med dette gøre Brugsen til et sted, hvor der sker noget interessant udover at køb af toiletpapir og hvedemel, siger Malina Lebrecht Hye fra Brugsens bestyrelse til Sjællandske.
Bestyrelsen i Dagli’Brugsen vil gå videre med konceptet og forsøge at gøre det til en tilbagevendende begivenhed tre-fire gange om året. I øjeblikket overvejer de at arrangere et stort julemarked.
Kommentarer