Mange nye medlemmer i Stevns Fødevarenetværk
Stevns Kommune: Den lokale fødevareproduktion er i vækst, og mulighederne for afsætning vokser støt
Torsdag den 14. november afholdt Stevns Fødevarenetværk ordinær generalforsamling i Hellested. Den lille forening af fødevarerelaterede virksomheder med base i Stevns Kommune, har haft et godt år med stor medlemsfremgang. Medlemmerne af netværket har deltaget i mange aktiviteter både indenfor og udenfor Stevns kommune.
Altid, når der er aktiviteter, er Fødevarenetværket ambassadør for Stevns, og der ligger blandt andet altid en stak af Turistforeningens flotte brochurer fremme sammen med de lokalt producerede fødevarer, som Stevns Fødevarenetværk præsenterer på messer og markeder ud over Sjælland.
Medlemsfremgangen viser også, at flere producenter er helt nystartede, og det tages i netværket som et tegn på, at lokal fødevareproduktion er et erhvervsområde i vækst, og mulighederne for afsætning vokser støt.
-Enhver, der har planer om at starte fødevarevirksomhed er derfor også meget velkommen i Stevns Fødevarenetværk – vi vil meget gerne være flere, udtaler Anni Cassias.
Efter generalforsamlingen konstituerede bestyrelsen sig som følger:
- Formand: Dan Christensen, Engvang Frugt, Strøby
- Næstformand: Kirstine Bjerre, kogekone, Dambækgård, Hårlev
- Kasserer: Anni Cassias, Stevns Urter, Store Heddinge
- Øvrige medlemmer:
- Pia Frøslev Frederiksen, Urtopia Frilandsurter, Sigerslev
- Tim Warner, specialforretning, Hr Kat, Store Heddinge
- Jens Hansen, kok, Livsnyder&Bonderøv, Karise
Fotos: Heidi Pacino. Personerne er fra venstre Jens Hansen, Livsnyder&Bonderøv, Kirstine Bjerre, kogekone, Dan Christensen, formand
Kommentarer