Medlemsfremgang hos Stevns Fødevarenetværk
Stevns Kommune: Stevns Fødevarenetværk oplever at der blæser ’gode vinde’ for lokal fødevareproduktion.
Foreningen Stevns Fødevarenetværk, der er en sammenslutning af fødevareproducenter med base i Stevns Kommune, har afholdt generalforsamling og konstitueret sig.
Der blæser “gode vinde” for lokal fødevareproduktion, det mærkes tydeligt blandt medlemmerne. Foreningen tæller 28 medlemmer i 2015.
– Året 2015 var med færre men bedre aktiviteter, og der er etableret nogle faste events: Smag på Stevns, Julemarked Højeruplund, ligesom vi deltog i Jagten på Museum Stevnsfort og markedsdag i Rødvig, samt naturligvis vort eget høstmarked i september, fortæller Anni Cassias fra bestyrelsen.
Læs også: Fødevarenetværket afholder Høstmarked i Strøby
Stevns Fødevarenetværk indleder året med et medlemsmøde den 29. februar på Højeruplund. Her vil en ekstern oplægsholder fortælle om hvordan man får succes med at koble lokale fødevarer og restaurantvirksomhed.
Bestyrelsen består nu af:
- Formand Dan Christensen, Engvang Frugt.
- Næstformand AnneMarie Thøgersen, Skovgård Gårdbutik.
- Kasserer Anni Cassias, Stevns Urter.
- Rikke Larsen, tidl. Fru.mage,
- Mikkel Sørner, Grønninggård Rapsolie.
Man kan læse mere om foreningen på deres hjemmeside.
Kommentarer