Oplev Local Cooking hele april måned
Rødvig: Både Rødvig Kro & Badehotel og Vallø Slotskro deltager i kokkekonkurrencen Local Cooking 2015.
Lokalt producerede råvarer, kvalitet og kreativitet er nøgleordene i kokkekonkurrencen Local Cooking, hvor en række af Østdanmarks bedste restauranter i april måned inviterer på en 3-retters menu for kun 250 kroner.
De specielt udvalgte lokale restauranter skal kreere en helt ny hovedret og 75 procent af maden på tallerkenen skal være lokalt producerede råvarer.
Selve konkurrencen bliver afholdt tirsdag den 24. marts om aftenen, hvor dørene åbnes for publikum, der skal smage de mange nye retter, og samtidigt have en god historie med på vejen. Arrangementerne er for længst udsolgt.
Men i april måned kan alle der har lyst selv smage Local Cooking retterne ude på de enkelte restaurationer.
Man kan købe billetter på aok.dk
Menuen hos Rødvig Kro & Badehotel
- Forret – Kalvecarpaccio m. parmesan, oliven og pinjekerner
- Hovedret – Smørbagt torsk på gulerodspuré og syltede rodfrugter toppet med stenbiderrogn og vilde urter fra Stevns Klint
- Dessert – Virenquekage med marinerede bær og nøddeparfait
Kommentarer