Rødvig Kro samlede erhvervslivet

Rødvig: Cirka halvdelen af alle medlemmer i Stevns Erhvervsråd blev mættet med god mad og salgstips på Rødvig Kro i aftes
Menuen stod på farseret unghanebryst og de unge kroejere, Kathrine Hendriksen og Jonas Skaaning (billedet), fik ros for deres dygtige kok og deres hyggelige rammer for mødet på Rødvig Kro & Badehotel.
Begge dele var med til at skabe en hyggelig og humørfyldt stemning, da aftenens oplægsholder gik til lystavlen.
Henrik Halle fra virksomheden Percepti Global udfordrede deltagerne i deres måde at sælge på på en meget humoristisk måde.
Vigtigheden af førstehåndsindtrykket, fordelen ved at bruge åbne spørgsmål for at finde ud af kundens behov samt præsentationen af de produkter ller ydelser, man gerne vil sælge, blev gjort tydelig.
Er benarbejdet gjort godt nok i disse tre faser af sælgeren, er selve beslutningen om at købe inden for rækkevidde, lød buskabet. Så i de kommende uger kommer der ekstra godt gang i de lokale virksomheder, som deltog i mødet i går. Salgsarbejdet har i hvert fald fået et effektivt indspark via Stevns Erhvervsråds netværksmøde i aftes.
Kommentarer