Søndag fik Stevns en ny egnsret
Mandagsholdet med Hjalte, Isabella og Marie vandt konkurrencen om at tilberede den bedste Stevnsgryde.
Søndag den 17. september afholdt Stevns Fødevarenetværk for syvende gang Høstmarked hos Engvang-Frugt i Strøby.
I den forbindelse blev der afholdt en kåring af Stevns ny egnsret, en Stevnsgryde baseret på lokale råvarer, som 5. klasses eleverne fra Store Heddinge Skole har arbejdet intenst på at udvikle i skolekøkkenet.
Konkurrencen stod mellem fire madlavningshold, der havde kreeret hver deres gryderet. Den fire retter blev bedømt af markedets gæster samt af borgmester Mogens Haugaard Nielsen (Nyt Stevns) og køkkenchef Claus Valdemar fra Hotel Klinten.
Læs også: Fødevarenetværket afholder Høstmarked i Strøby
Der var tæt løb mellem tre af retterne, men vinderretten skilte sig klart ud og det blev mandagsholdet med Hjalte, Isabella og Marie. der løb med sejren. Det skriver Dagbladet.
Bag projektet stod Stevns Fødevarenetværk, Stevns Turistforening og Store Heddinge Skole.
Mon ikke opskriften bliver lagt ud på Stevns Fødevarenetværks side på facebook.
Kommentarer