Vallø Slotskro udvider deres køkkenteam

Valløby: Vallø Slotskro har ansat Henrik Ravnemose som ny assisterende køkkenchef
Der har været rigtigt travlt på Vallø Slotskro i 2013. Restauratørparret Tina og Palle Møller har derfor ansat den 42-årige kok og sommelier Henrik Ravnemose, som ny assisterende køkkenchef.
Henrik Ravnemose, der er født i Holbæk, kom i 1984 i lære som kok på Havnsø Kro i Odsherred. Han havde Restaurant Horizonten på havnen i Køge i 10 år, inden han i november 2011 kom til Svogerslev Kro.
Vallø Slotskro markerer ansættelsen med en Winemakers Dinner lørdag den 1. marts. Her deltager vinproducenten Etienne Montès fra La Casenove i Roussillon. Henrik Ravnemose har sammen med Palle Møller kreeret en 6-retters menu specielt til Etienne Montès vine
Henrik Ravnemose kender vinene fra Etienne Montès særdeles godt. Han vandt i 2007 en international dessertkonkurrence med en æbledessert serveret til en vin fra netop Etienne Montés.
Gourmetmiddagen arrangeres i samarbejde med vinfirmaet Compagniet fra Jersie, der importerer Etienne Montès vine. Man kan tilmelde sig til middagen på Slotskroen på telefon 5626 6266.
Winemakers Dinner foregår lørdag den 1. marts fra klokken 18.00 på Vallø Slotskro
Vallø Slotskro ligger på adressen Slotsgade 1, lige overfor Vallø Slot.
Kommentarer