Hårlev

32-årig mand fik bil beslaglagt for kørsel i frakendelsestiden

Tirsdag kl. 20.20 standsede færdselspolitiet en 32-årig mand fra Store-Heddinge med henblik på rutinemæssig kontrol af både en personbil og en tilkoblet trailer, da han kom kørende ad Industrivej i Hårlev.

Den 32-årige kunne ikke fremvise noget kørekort, idet han i forvejen var frakendt kørekortet. Endvidere var de nummerplader, der sad på personbilen, afmeldte, så bilen var hverken registreret eller lovpligtigt ansvarsforsikret.

Føreren blev gjort bekendt med de forskellige overtrædelser af færdselsloven og blev sluttelig gjort bekendt med, at politiet ville beslaglægge personbilen. Baggrunden herfor var, at den 32-årige nu for tredje gang inden for blot fire måneder var blevet afsløret i at køre bil trods frakendelse af førerretten. Selv om bilen var registreret til en anden, var de øvrige og også denne sag foregået i samme køretøj, hvorfor politiet fik bilen beslaglagt og bugseret væk til et opbevaringssted, indtil retten tager stilling til både en straf for færdselsforseelserne og spørgsmålet om endelig konfiskation af bilen.

Kommentarer