Rødvig

petsitter_stevns

Rødvig: Rikke Larsen der i februar sidste år var månedens iværksætter med ostebilen Fru.Mage, tilbyder nu både dyre- og huspasning.

Rikke Larsen, som tidligere har startet virksomhederne Hr. Kat og Fru. Mage vil nu være din bedste vens ven. Som noget nyt byder hun nu at komme og passe dit kæledyr i dens vante omgivelser, hvis du skal på ferie eller er du nødt til at være væk hjemmefra i en periode. Rikke flytter ikke ind, men kommer på besøg efter nærmere aftale. Rikke tilbyder også pelspleje og at køre dine kæledyr til dyrlægen. Hun tager sig også gerne af andre kæledyr.

Læs også: Ny indehaver af den gule ostebil fra Stevns

Og man behøver ikke at have et kæledyr, for at bruge PetSitter Stevns. Rikke Larsen tilbyder også at komme og tømme din postkasse og vande dine blomster og lignende, så dit hjem ser beboet ud, når du ikke er hjemme.

Virksomheden har base på Thorsvænge i Rødvig og de første 10 kilometer derfra er inkluderet i Rikke Larsens priser. Rikke kører ud i hele Stevns kommune samt de dele af Faxe og Køge kommuner, der grænser op til Stevns.

Interesserede kan læse mere på hjemmesiden www.petsitterstevns.dk.

Man kan følge PetSitter Stevns på facebook.

Stevns Erhvervsråd har udpegede i februar 2015 Rikke Larsen fra Fru.mage i Store Heddinge som “månedens iværksætter’

Læs også: Månedens iværksætter: Rikke Larsen fra Fru.mage

Kommentarer