Hellested

b:fit på 6 uger: Infomøde i Hellested onsdag

Foreningen Sundhedsvejlederne – Stevns tilbyder nu en ny træningsmulighed for både børnefamilier og individuelle personer, der ønsker at træne outdoor på en sjov og hyggelig måde.

Onsdag den 10. maj fra klokken 17 til 18 inviterer Foreningen Sundhedsvejlederne – Stevns til informationsmøde om ’b:fit på 6 uger’ i Spejderhytten på Taastrupvej 1 C i Hellested.

Foreningen Sundhedsvejlederne – Stevns har fokus på at man laver aktiviteter med sine børn, og at forældrene ikke blot skal være chauffør for børnene til/fra deres sport og lignende.

’b:fit på 6 uger’ er for alle der går efter at tabe fedtmasse eller/og at bygge muskelmasse op og det er muligt, at motionere sammen med sine børn/unge.

Deltagerne kommer igennem udfordringer, som ikke blot udfordrer deres krop, men også deres eget fokus, vaner, vedholdenhed med videre.

Alle aldre er velkomne, kvinder/piger som mænd/drenge. Det foregår på spejdergrunden i Hellested, onsdage fra klokken 17 til 18 og søndage fra klokken 9.30 til 10.30, med få undtagelser, grundet helligdage.

Forløbet starter med en bodyscanning søndag den 14. maj fra klokken 9 til 10.30. Efter de første 3 uger foretages den 2. bodyscanning og på sidste træningsdag den 3. bodyscanning. Herefter afholdes et afslutningsarrangement og præmierne bliver uddelt.

Første træning er onsdag den 17. maj fra klokken 17 til 18.

Interesserede kan læse mere på billetto.dk hvor man også kan tilmelde sig.

Det eneste du skal have med til træningen, er et liggeunderlag, 3 drikkedunke på 0,5 liter med vand  samt dit gode humør, oplyser Pia Brendholt Lynge, fra Sundhedsvejlederne – Stevns

Kommentarer