Kultur

Bubber og Julie Berthelsen tilbage med Cirkus Arena i Store Heddinge

Bubber og Julie Berthelsen styrer slagets gang, når Cirkus Arena kommer til Store Heddinge. Pressefoto

Mandag 1. august kommer Cirkus Arena til Store Heddinge, og igen i år er Bubber og Julie Berthelsen i spidsen for festforestillingen, hvor man vil kunne opleve numre i en liga, som aldrig før er set i Danmark. 

Årets nye cirkusforestilling har begejstret publikum og anmeldere, der er enige om, at årets forestilling er suveræn. Fyens Stiftstidendes anmelder har kvitteret med fem stjerner og skrevet, “Cirkus Arena har overgået sig selv i 2023”, og teatermagasinet Iscene skriver, at årets forestilling er “cirkuskunst af højeste kvalitet”.

Bubber fortæller om årets forestilling:

– Til årets forestilling har vi castet artister med de vildeste talenter, der hører til i en rigtig cirkusforestilling, samtidig med at vi har hævet sværhedsgraden. Det bliver rigtig vildt i Store Heddinge i år. Det bliver farligt og nervepirrende, og jeg er glad for, at jeg igen skal stå i manegen sammen med Julie. I Julie har jeg fundet den helt ideelle medvært.

Los Ortiz fra Colombia. Pressefoto

Numre i en helt ny liga

Årets show bringer artistnumre til Danmark i en helt ny liga. For første gang kommer publikum til at opleve den talentfulde trup Los Ortiz, der balancerer på hinandens skuldre som en 7-mands pyramide i en nervepirrende linedans højt oppe under teltets kuppel. Det er aldrig før set i Danmark.

Det går også vildt for sig, når knivkaster-parret The Jasters indtager manegen med kasteskyts og armbrøst. Knive og pile flyver tværs gennem luften, og med knivskarp præcision lander de få millimeter fra parrets kroppe. Et andet af cirkusverdenens stærkeste par, Duo Costache, udfører i år et nyt og farefuldt nummer, hvor Vita Costache kører en motorcykel, mens Leo Costache bærer Vita og motorcyklen i en kæde – alene med hans tænder.

De balancerende Los Ortiz skal også udføre det imponerende artistnummer ‘dødshjulet’, hvor artisterne løber og sjipper både inden i og uden på to store roterende hjul. Der er ikke plads til fejltrin. Glæd dig også til at opleve poetisk luftakrobatik, betagende verdensrekordsættende jonglørkunst, morsomme klovnerier, trylleri i verdensklasse, samt Julie Berthelsens vidunderlige sangstemme.

Julie Berthelsen og Bubber på slap line sammen med klovnen Jimmy Folco. Pressefoto

Medvirkende

Bubber, Julie Berthelsen, klovnen Jimmy Folco (Italien), The Jasters (Italien), Los Ortiz (Tjekkiet), Duo Costache (Rumænien/Ukraine), Michael Ferreri (Spanien), Karsten Berdino og Arenas heste (Slagelse), Steven Ferreri (Spanien), Jimmy Saylon (Italien) og David Hammarberg (Sverige/Indien) samt et 6 mands cirkusorkester.

Cirkus Arena kommer til Store Heddinge tirsdag 1. august, og forestillingen starter klokken 17.

Billetter kan købes på www.arena.dk

Steven Ferreri. Pressefoto

Kommentarer