Vallø

Chikaneopkald til politiet

Mandag kl. 17.08 modtog politiets servicecenter det første af utallige uberettigede opkald fra en mand fra Valløby, der både ville sættes i forbindelse med andre politiafdelinger og gerne ville afhentes af politiet.

Under samtalerne anvendte han også forskellige nedladende ord om de kvindelige medarbejdere, som han talte med i servicecentret. Da en venlig henstilling om at undlade disse useriøse opkald til politiet ikke hjalp, kørte politiet ud til den 41-årige mands bopæl. Patruljen fik samme verbale ”overfald” som personalet i servicecentret, men bad ham dæmpe sig og undlade de uberettigede opkald til politiet.

Knap havde politiet forladt mandens bopæl, før han fortsatte sine opkald til politiet, så politiet kørte retur til hans bopæl. For at kunne være sikre på, at han ville stoppe sine opkald, medtog politiet som en nødretlig foranstaltning hans mobiltelefon, som han kunne få udleveret igen, når han var faldet til ro.

Politiet overvejer nu, om der er grundlag for at indlede en straffesag mod den 41-årig på grund af hans adfærd og utallige, uberettigede opkald til politiet.

Kommentarer