Store Heddinge

Det højeste antal fødsler i Stevns Kommune i mere end fem år

Tal fra Danmarks Statistik afslører, at antallet af nytilkomne børn i Stevns Kommune er det højeste i mere end fem år. En udvikling, der begejstrer netportal, som henvender sig til nybagte forældre.

I 2015 sendte DR tv-programmet ”Knald for Danmark” med henblik på at ruske op i danskerne, så de fik endnu flere børn.

Tal viste nemlig på daværende tidspunkt, at hvis vi – altså Danmark – skulle opretholde befolkningens nuværende størrelse, så skulle vi få flere børn. Helt præcist skulle danske par i gennemsnit få 2,1 børn mod de 1,7 børn, som tallet på landsplan lå på tilbage i 2015.

Noget tyder på, at folk i Stevns Kommune så med den aften, hvor Mads Steffensen opildnede danskerne til at formere sig, for antallet af fødsler steg allerede i 2016, og efter et dyk i 2017 viste 2018 sig at blive det år, hvor der var allermest travlt på fødegangene i de seneste mange år. Antallet af fødsler i 2018 var nemlig det højeste i mindst syv år.

Helt præcist blev der, ifølge de nyeste tal fra Danmarks Statistik, født 177 børn i Stevns Kommune i 2018, hvilket er hele 20 flere end året forinden.

Herunder følger et søjlediagram, der visualiserer udviklingen i antallet af fødsler i Stevns Kommune i en periode på syv år.

Netportal jubler over Stevns

Hos netportalen babyhelp.dk, hvor de besøgende kan blive klædt på til de mange udfordringer, man møder som kommende samt nybagt forælder, jubler man over udviklingen i Stevns Kommune.

Vores levebrød er nybagte, samt kommende forældre. Derfor varmer det naturligvis vores hjerter at se, at viriliteten er så god i Stevns, som den tilsyneladende er, udtaler Casper Ellam Schou, hvorefter hans makker Jesper Nørskov Jensen med et smil overtager:

-Ja, det er virkelig fedt. Dog ejer vi også en anden portal, hvorfra vi sælger kondomer, og noget tyder på, at vores kundegruppe for den slags ikke lige befinder sig i Stevns, men hvad fanden. Man jo ikke få det hele.

Hos Babyhelp.dk har man samlet tal angående fødsler i Danmark for alle aktuelle danske kommuner samt hele landet, så hvis du er nysgerrig på, hvordan udviklingen i antallet af nyfødte ser ud andre steder end Stevns Kommune, kan du få det samlede overblik her.

Kommentarer