Livsstil og forbrug

Det kan ramme os alle…

En sund og fornuftig livsstil kan hjælpe meget, men der gives ingen garantier – et hjertestop kan ramme os alle.

Mange af os så Christian Eriksen falde om med hjertestop under EM-kampen mellem Danmark og Finland. Peter Mygind har været igennem et forløb med 3 blodpropper, og så faldt han tillige om med et hjertestop i 2015. Peter var heldig – hurtig hjælp med hjertemassage reddede den gang hans liv. Han er kommet videre i livet ved at omfavne angsten og ikke lade den gro fast.

Vi kender alle Peter Mygind, et meget aktivt menneske, der optræder som skuespiller, tv-vært, musikker, forfatter og foredragsholder. I dag tager Peter Mygind blodfortyndende medicin som så mange andre, men han må også leve med angsten. Peters foredrag vil således bl.a. handle om, hvordan “en kriger” tager kampen op for at få et godt liv, hvor det ikke er angsten og sorgen, der er styrende i hverdagen.

Netop Peter Mygind, som i dag er ambassadør for Hjerteforeningen, har Hjerteforeningen Stevns fået lavet en aftale med, så han kommer til Stevns og deler ud af egne erfaringer.

Nærmere bestemt bliver det torsdag den 4 november klokken 19.00 i Hårlevhallen.

Efter foredraget bliver der mulighed for at stille spørgsmål, ligesom der bliver mulighed for udveksling af indbyrdes erfaringer.

I løbet af aftenen serveres der kaffe/te med blødt brød.

Pris for deltagelse i arrangementet er kr. 30,00 for medlemmer samt kr. 100.00 for ikke-medlemmer, der betales ved indgangen (kontant eller Mobile Pay).

Deltagelse i arrangementet kræver dog tilmelding forud senest den 30. oktober til Erik Pedersen, 3091 1506 – Jørgen Hansen, 2175 3324 eller mail tilhyl25@elvercom.dk

Kommentarer