Kultur og events

Foredrag med vin – Kulturmuseum Øst har en ny sæson klar

Kulturmuseum Øst har den store fornøjelse at kunne præsentere intet mindre end 10 spændende og hyggelige aftenarrangementer med foredrag og et godt glas vin.

”Tanker til din torsdag”

Vi kan stærkt anbefale at du reserverer torsdag aften fra nu af og frem til december, så du kan tilbringe nogle hyggelige og interessante timer i selskab med Kulturmuseum Øst. Et spændende foredrag og et godt glas vin om ugen, skal nok få os vel gennem den mørke tid. Emnerne sørger for der er noget for enhver smag: bl.a.  Verdenshistoriens store tåbeligheder samt Historien bag sære væsner ved Kåre Johannessen, Forberedelsen til den kolde krig ved Iben Bjørnsson, Charles Darwins inderste tanker af Hanne Strager. Publikum tages også med på en rejse gennem Østeuropa efter murens fald af Thomas Ubbesen og Anne Haubek. –  ikke at forglemme, at vi lægger vi ud med historien Kridt, Kalk og Massedød af vores egen Jesper Milan.

”Vi glæder os rigtigt meget til endnu engang at kunne byde vores gæster velkommen til en række mega-spændende foredrag med fremragende foredragsholdere, god vin og en hyggelig aften” siger museets direktør Peter Gravlund Nielsen.

Som en særlig julehilsen bliver der d. 9. december serveret risalamande med Stevnskirsebærsovs, når aftenen handler om historien bag Stevnskirsebærret og Engvang Frugt.

Til hvert arrangement er der 80 billetter, så museet anbefaler man er vaks ved havelågen. Skynd dem før deres nabo.

Fakta

  • Foredragsrækken afholdes hver torsdag fra 7. okt. til og med d. 9. dec. på Rådhusvej 2, 4640 Faxe.
  • Billetter og et godt glas vin (eller en øl eller vand) koster 95 kr. og kan købes på museets hjemmeside: www.Kulturmuseumoest.dk
  • Gratis adgang til udstillingerne: KRIGEN OG KLIMAKRISEN og FOSSILJÆGERNES SKATKAMMER klokken 17 – 19 på foredragsaftenen – såfremt du har en billet til aftenens foredrag.
  • Ved Rådhusvej 2 er der gratis parkering og der er adgang til Foredragssalen med kørestol.
  • Der er håndsprit tilgængeligt i hele huset og en høj rengøringsstandard, så du trygt kan møde op.
  • Ønsker du ikke vin, har vi også øl og vand.
  • Det er IKKE nødvendigt at medbringe et print af den bestilte billet.

Kommentarer