Store Heddinge

Julemandens lykke

I 2021 spiller Stevns Amatør Scene et lille julestykke, som handler om meget andet end kun julen. 

Det handler om en lille familie på fire personer, mor Maiken, Simone på 11, Marlene på 15 og Brian på 16, der er flyttet til Grønland. 

Der er også en far, men deres far er der ikke, og det vides heller ikke helt, hvor han er, for han er vist nok hemmelig spion et eller andet sted i verden. Han har altid været væk og det er godt nok mærkeligt, men måske kommer der et svar på den gåde i løbet af forestillingen. 

Mor er sygeplejerske og har fået sit drømmejob i Grønland. Den yngste af børnene, Simone, synes det er spændende og glæder sig helt vildt til at komme til Grønland, hvor der bor isbjørne og hvor der er kæmpe isbjerge og masser af sne. 

Marlene derimod synes det er helt vildt ’nederen’ for hvad med hendes veninder, fodbold, skole og hvad med hendes liv, det stopper jo nu, bare fordi mor har fået sit drømmejob. 

Brian er en ballademager, siger de i skolen, selvom han i virkeligheden bare så gerne vil have, at der sker noget sjovt, og den eneste måde det kan lade sig gøre på, er ved selv at lave sjov med det hele. 

Vi hører om familiens oplevelser i et nyt land og ting som ingen andre har set og oplevet. Deres møde med, ja hvad tror I?…… Alfer, nisser og — selvfølgelig – julemanden. Om det hele ender lykkeligt, ja, det må I jo selv komme og se. 

Vi spiller på Snurretoppen, Algade 32, 4660 St. Heddinge:

Fredag, den 26/11 kl. 19.00

Lørdag, den 27/11 kl. 14.00

Søndag, den 28/11 kl. 14.00 

Billetbestilling:

Lunde: 2991 5202 (fra kl. 10-14); Pernille: 3025 3002 (fra kl. 14-20)

Kommentarer