Hellested

Lokal filmfotograf i gang med internationalt gennembrud

Den prisbelønnede filmfotograf, Charlotte Bruus Christensen fra Hellested, er i fuld gang med sit internationale gennembrud.

I august 2015 flyttede den lokale filmfotograf Charlotte Bruus Christensen fra Hellested til USA med både mand og tre små børn, for at arbejde på en række film. Nu er hun og familien hjemme på ferie i Hellested. Det skriver TV Øst.

Charlotte Bruus Christensen var blevet headhuntet af Stevns Spielbergs filmselskab, DreamWorks. Her skulle hun blandt andet stå for billedsiden på thrilleren ’Kvinden i Toget’, som bygger på bestselleren med samme navn og som blev produceret af Steven Spielberg.

Derudover har hun filmet dramaet Fences, som skuespiller Denzel Washington har instrueret, med sig selv i hovedrollen. Filmen blev nomineret til fire Oscars. Og hun har arbejdet sammen med skuespiller og instruktør Ben Affleck.

Læs også: Spielberg’s filmselskab har headhuntet Charlotte

Efter en velfortjent ferie hjemme i Hellested, håber Charlotte Bruus Christensen på flere spændende internationale udfordringer.

– Min arbejdsdrøm er at få lov at arbejde på manuskripter, som jeg føler, jeg kan engagere mig i, det vil sige personlige, humane historier om familie, noget som folk kan identificere sig med, siger hun til TV Øst.

Charlotte Bruus Christensen er blandt andet kendt for at have stået bag kameraet i Thomas Vinterbergs film; ’Submarino’, ’Jagten’ og senest ’Far from the Madding Crowd’.

På de cirka 1½ år hun var afsted, nåede hun at indspille film i New York, Los Angeles og Canada.

https://www.youtube.com/watch?v=-CKPj4O5_9s

Kommentarer