Hellested

Maglehøjvej 1 i Hellested sendt på tvangsauktion

Nordea Kredit Realkreditaktieselskab  har sendt beboelsesejendommen Maglehøjvej 1 i Hellested  på tvangsauktion.

Ejendommen Maglehøjvej 1 er beliggende i den mindre lndsby Hellested, mellem Hårlev og Karise. Huset er højt beliggende på grunden. Ydervæggene fremstår med pudset tegl og i rimelig stand med spor efter hulmursisolering. Taget er beklædt med cementtagsten og skønnes at være ca. 15 år gammelt. Der mangler enkelte tagsten på rygningen ved den østvendte gavl. Der mangler tillige enkelte tagsten på den sydvendte tagflade. Vinduerne er termovinduer i dårlig stand.

Det fremgår af BBR, at opførelsesåret er 2003, hvilket tydeligvis ikke er korrekt. Det korrekte opførelsesår kendes ikke.

Bebygget areal 71 m² og samlet boligareal 111 m². Udnyttet tagetage 40 m2 hvoraf 22 m² ikke er lovlige. Centralvarme fra eget anlæg, et-kammer naturgasfyr.

Ejendommen er indrettet med bryggers med lille gang til badeværelse, køkken samt vinkelstue, entre med adgang til værelse samt trappe til 1. sal. På 1. sal er der repos samt to værelser. Badeværelset er pænt og med brus. Køkkenet er med kirsebærfarvede elementer og skønnes at være 15-20 år gammelt. Der er klinkegulve med gulvvarme i stureplan og trægulve på 1. sal.

Der var i huset på besigtigelsestidspunktet følgende hårde hvidevarer; emhætte, opvaskemaskine, køle-/fryseskab, vaskemaskine samt tørretumbler. Ejendommen opvarmes med naturgas.

Ejendommen er generelt i mindre god vedligeholdsmæssig stand indvendigt og udvendigt, og ejendommen bærer generelt præg af at have stået tom i længere tid.

Til ejendommen hører en simpel garagebygning på 20 m² og et lille udhus på 20 m², der tillige er i mindre god stand.

Udenomsarealet består af en meget tilgroet og upasset have. Grunden er opdelt i to matrikelnumre på ialt 689 m².

Ejendommen er fraflyttet men ikke ryddet. Der har tilsyneladende været indbrud og nogen synes at have gjort ophold i huset i en periode. Der har været afbrændt en bunke papirer på gulvet, hvilket dog ikke umiddelbart synes at have forvoldt anden skade end at rummet lugter af røg.

Ejendommen kan ses på tvangsauktionssiden.dk

Ejendomsværdien er sat til 1.300.000 kroner, heraf grundværdi 363.000 kroner..

Tvangsauktionen afholdes tirsdag den 7. marts klokken 10:30 ved Retten i Roskilde.

Kommentarer