Magleby

Mand dræbt i styrt fra Stevns Klint

Se billedserie Fotos: 112 Stevns/Køge

En 60-årig mand fra Næstved egnen, blev tirsdag morgen fundet dræbt i et bilvrag på stranden nedenfor den gamle kirke i Højerup.

Tirsdag den 13. marts om morgenen fik en kvindelig kondiløber i Højerup øje på et bilvrag i strandkanten under trappen ved den gamle kirke på Stevns Klint. Det skriver Dagbladet.

Kondiløberen fik slået alarm fra Stevns Museum klokken 9.38 og indsatsleder, redningsmandskab og politi ankom kort før klokken 10. Da de nåede frem til bilvraget, fandt de en mand i bilen. Han blev kort tid efter erklæret død af en retsmediciner. Redningsmandskabet kunne derefter fire en båre med den afdøde op af trappen.

– Vi arbejder ud fra en teori om et formodet selvmord, oplyser Per Schrøder fra Midt- og Vestsjællands Politi til Stevnsbladet.

Politiet oplyser til Dagbladet at der ikke er tale om en lokal mand, samt at de er ved at underrette de pårørende. Ulykken skal nu undersøges nærmere og mandens dødsårsag skal fastslås.

Ifølge Midt- og Vestsjællands Politi er der tale om en en ældre mørkeblå Peugeot 306 og den afdøde er en 60-årig mand fra Næstved-egnen.

Bilens motor var kold da redningsmandskabet nåede frem, så det formodes at ulykken er sket noget tid før bilvraget blev fundet.

Beredskabsstyrelsen har allerede haft en kran derude, for at hejse bilen op af den omkring 20 meter høje skrænt.

Fotos: 112 Stevns/Køge

Kommentarer