Kultur og events

Oplev Tine Høegs ’Tour de chambre’ i Snurretoppen

Foto: Tine Høeg - Tour de Chambre

Den anmelderroste forfatter Tine Høeg opfører romankoncert på Stevns.

En tankevækkende og morsom fortælling om venskab, ungdomskærlighed, forelskelse og begær. Tine Høegs roman ’Tour de Chambre’ fra 2020 har betaget læsere i alle aldre og er nu omsat til romankoncert. Du kan få en anderledes og nyskabende litterær oplevelse, når Tine Høeg i egen person besøger Snurretoppen 6. oktober, klokken 19, i selskab med musikeren Simon Brinck. 

Musikalsk heartbreak

Musik og tekst smelter sammen til et fortættet lydunivers, hvor man tydeligt fornemmer de pirrende, varme og forbudte følelser, som er omdrejningspunktet i romanen og i koncerten bliver til ’et musikalsk heartbreak’. Uanset om man har læst romanen på forhånd eller ej, bliver man trukket ind i Tine Høegs stemningsfulde ungdomsunivers og oplever, som Politikens anmelder skrev om romanen ”et sug i maven, man kun vil have skal blive ved”. 

En særlig forfatter

I 2017 modtog Tine Høeg Bogforums Debutantpris og i 2020 udgav hun så sin anden roman ’Tour de Chambre’. Samme år modtog hun bibliotekernes Edvard P-pris, som uddeles hvert andet år til en yngre forfatter eller debutant, som markerer sig som noget særligt på den danske litterære scene. I løbet af 2021 er romanen blevet omsat til et teaterstykke, som i disse uger spiller i Skuespilhuset i København. Musikeren Simon Brinck laver blandt andet musik til teater, film og tv og samarbejder med musikere som Oh Land og Bisse. 

Stevns Bibliotekerne står bag koncerten og efter koncerten kan du opleve Tine Høeg i samtale med

biblioteksleder May-Britt Diechmann. Billetterne koster 25 kroner og kan købes hos Snurretoppen eller gennem bibliotekets hjemmeside www.stevnsbib.dk/arrangementer.

Kommentarer