Kultur

Paradis vækstcenter udvider med holistisk B&B og yoga retrætecenter i Store Torøje

Paradis Vækstcenter har for nylig overtaget og gennemrenoveret det charmerende bindingsværkshus på Mørkhøjvej 7, og indrettet det smagfuldt i nordisk stil med et varmt touch af boheme, og nu er det muligt at komme på weekend yogaretræte og holistisk bed&breakfast her.

Trænger du også fra tid til anden til et pusterum – tid til dig selv, til at slappe af og koble helt fra, og mærke dig selv mere? Det kan du nu få hos Asgaard Yoga Retreats. Her kan du tage på et forlænget weekend retræte, og lade batterierne helt op. Den næste yoga retræte finder sted d. 15-18. juni, og du kan stadig nå at komme med og få en dybt regenerende oplevelse.

Ofte tænker vi at vi har brug for en ferie, når det går lidt for stærkt, og vi har for meget om ørerne. Vi har mindre energi og overskud end vi føler vi gerne ville have, og humøret er påvirket. På en yoga retræte i Asgaard Hus får du plads og tid til at være dig selv. Selvom det blot er et par dage, du tager ud af kalenderen, kan de mærkes! Her får du et afslappende program, som lader dig op og giver dig ny energi, samtidig med at du rent faktisk får redskaber med hjem, som du kan bruge til at gøre din dagligdag mere harmonisk og balanceret.

I påsken blev det første yoga retræte afholdt i Asgaard Hus, og de næste finder sted i juni & oktober. Planen er at afholde forlængede yoga weekend retræter flere gange årligt, og derudover bruge Asgaard Hus til bed & breakfast, afholdelse af par-retræter, udlejning til kurser og begivenheder m.m.

Jón Oddur Sigurvinsson fra Paradis Vækstcenter siger:
”Vi har gennem mange år holdt yogalejre – for store grupper – i Paradis Vækstcenter, og altid været glade for det. Her har vi store faciliteter og afholder store yoga- og meditationslejre og internationale yogalæreruddannelser.
Men vi følt et behov for et mindre sted til at holde mere eksklusive retræter med fokus på regenerering og opladning, udrensning og andre temaer relateret til holistisk sundhed og velvære. Vi ønskede et sted hvor vi kan skabe en rolig atmosfære og holde retræterne i små grupper med god plads til hver enkelt deltager. Det er med dét for øje, at vi har anskaffet og nyistandsat Asgaard Hus. Her er både lidt luksuriøst og hyggeligt, så man virkelig kan føle sig forkælet, og alle de faciliteter, der er brug for – kombineret yogarum og dagligstue, charmerende spisesal og dejlige rum.”

Underviserne på Asgaard Yoga Retreats, Joachim Porslund og Selena Andersen fra NATHA, glæder sig over udvidelsen. Joachim, som selv er vokset op i omegnen, fortæller:
”Asgaard er det perfekte sted til yogaretræterne. Vi lægger vægt på at komme ud og nyde naturen, og tager på udflugt ad Trampestien fra Boesdal Fyrtårn til kalkbruddet. En af aftenerne går vi over til Paradis Vækstcenter og nyder varmt vildmarksbad under åben himmel. Og for at fordybe afspændingen er der inkluderet en massage i retræten, som der også er plads til i Asgaard. Det er jo bare perfekt!”

Selena fortsætter:
”Her tager vi vare på det hele menneske. Vi tager vare på kroppen, på sindet og på følelserne. Vores tanker påvirker vores krop, og vores fysiske velbefindende afspejles i vores humør. Meget ofte lever vi oppe i vores hoved, og derfor tager vi i yogaretræten først fat i kroppen, og baserer øvelserne på fysiske teknikker, der involverer kroppen og åndedrættet. Gradvist vil vi komme mere tilstede i kroppen og i nuet, og derfra dykke ind i os selv og mærke os selv på et dybere plan, hvor følelserne og vores inderste væsen inkluderes.”

En yogaretræte på Asgaard Hus byder på et afspændende program bestående af yoga praksis, åndedrætsøvelser, yoga nidra, foredrag om yoga, massage, varmt vildmarksbad og naturudflugt. Kom med på den næste yogaretræte fra d. 15. til d. 18. juni, og nyd sommeren på en regenererende måde. Se mere her: https://natha.dk/yoga-retreats/

Kommentarer