Rødvig

Rødvig Roklub til Fynsmesterskaber

Se billedserie

Rødvig Roklub deltog lørdag d. 02. marts ved de Åbne Fynske Mesterskaber i Vejlby.

Det  blev til en række fine placeringer til Rødvig roerne. Sara Blacharczyk lagde ud med at vinde i klassen U11  2 min. Sara nåede ud på 441 m, en tangering af den stævnerekord hun nåede ved EM i Gladsaxe tidligere på året. Senere på dagen vandt hun også U11 sprint 200m.

Næste roer i aktion var Michael Kjøng Jørgensen, som lagde ud med en 3. plads (bronze) i U13 2 min. Michael gentog resultatet i U13 sprint 200m.

Amalie Jørgensen fik en 7. plads i både U15 3 min. og U13 sprint 200m.

Magnus Mainz var med i U13 2 min. og sprint med en 7.og 11. plads som resultat.

I U17 sprint deltog søstrene Julie og Frederikke Munch. De satte sig på de første 2 pladser. Julie vandt i tiden 38.6 foran Frederikke 39.4.

Patrick Klestrup deltog i U19 2000m og i U19 sprint. I begge løb sejrede Patrick meget sikkert.

På seniorsiden havde klubben 3 roere med. Jan Olsen og Michael Mainz var med i 40+ 1000m. Her vandt Jan Olsen tid 3.02.0 (dagens hurtigste og personlig rekord) og Michael blev 7èr.

I sprint mænd åben klasse vandt Jan Olsen. Han måtte dog dele sejren med en Kerteminde roer. I samme løb deltog også Michael Mainz og Benjamin Joensen.

En god afslutning for Rødvig Roklub med 10 medaljer ved vintersæsonens sidste stævne, idet Fynsmesterskaberne afslutter vinteren. Sommerens udendørsregattaer starter i maj måned.