Rødvig

Rødvig Roklub til Sorø Regatta

Patrick Klestrup på medaljeskamlen Se billedserie

Rødvig Roklub deltog i weekenden 06.-07. juli ved Sorø Regattaen . Nordens mest besøgte kaproning målt på deltagere. Patrick Klestrup og Frederikke Munch var deltageren fra klubben.

Lørdag var Patrick første roer i kamp i singlesculler U 19 år. Han vandt sit indledende heat, og var dermed i A-finale. I finalen blev det til en flot placering som nr. 3. I løbet deltog der i alt 21 roere, regattaens mest besøgte løb.

Frederikke Munch deltog i singlesculler U17 år. Her roede hun sig til en plads i C-finale, som hun vandt i overbevisende stil.

Søndag deltog Patrick igen i singlesculler U19 år. Det blev til en meget sikker sejr i B-finalen. Søndagen var præget af meget hård vind, især på den første del af banen. Det kunne let slå deltagerne ud af ”kurs”. Regattaen blev dog afviklet med stor tilfredshed for deltagerne.