Magaxin

Sådan finder du en god deodorant

Artiklen er sponsoreret

En deodorant eller antiperspirant kan være en uundværlig hjælp i hverdagen. Nogle vil helst holde sig til en, som de køber igen og igen, fordi de holder af duften og hjælpen, mens andre godt kan lide at have et udvalg eller skifte den ud med en ny slags. Leder du efter en ny deodorant? Sådan en, der holder hele dagen på kontoret? En, som frisker dig op og holder svedlugten væk under træningen? Så får du her en lille guide til, hvordan du finder frem til den rigtige. 

Find en, som passer til dine præferencer

Både en deodorant og en antiperspirant kan være dit våben mod svedluft. Men hvad er forskellen egentlig? Hvor en deodorant kamouflerer lugten af sved, lægger en antiperspirant sig som et lille lag over din hud, som kan være med til at reducere svedmængden.

Du kan både få en deodorant, som skal påføres som spray eller som roll-on. Eller hvad med en blød cremet en? Vælg den, der passer bedst til din præference fx hos helsegrossisten.

Udover, hvordan den skal påføres, handler det også om duften. Der er et hav af deodoranter. Nogle er velduftende, mens andre er parfumefri og allergivenlige. Det står mærket på produktet, så du kan finde ud af det, hvis du helst skal bruge en uden. Læs fx mere hos helsegrossisten. Du kan lade den gå godt i spænd med din parfume ved at vælge en, som har nogle af de samme duftnoter som den. Det kunne fx være duften af cedertræ eller blomster. Der er også mange mærker, som har matchende par, så du kan tage velduftende i by. 

Her kan du gå på jagt

Når det kommer til deodoranter, er markedet til både mænd og kvinder stort. Et udvalg af gode deodoranter kan du bl.a. finde hos skønhedsbutikken, apoteket, dagligvareforretningen eller helsegrossisten. Sæt jagten på den rette deodorant ind!

Kommentarer