Foreningsnyt

Senior Erhverv Sjælland Øst fylder 20 år

Senior Erhverv Sjælland Øst har i 20 år været en aktiv jobformidler for ledige 50+.

I de mange år har netværket Senior Erhverv hjulpet flere hundrede ledige seniorer tilbage på arbejdsmarkedet, og sikret at ledighedsperioden blev så kort som mulig. Efter devisen hjælp-til-selvhjælp har de frivillige medlemmer i netværket kunnet motivere hinanden, udveksle erfaringer, afprøve nye jobsøgningsideer, og hjælpe med at finde den bedste formel for et nyt job for det enkelte medlem. Hvert år siden 2002 har omkring 50 % af medlemmerne fået nyt job.

‘Senior Erhverv er et landsdækkende netværk støttet af Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering’, siger næstformand Frank R. Taarup, ‘og vores medlemmer er alle erfarne og motiverede, og kan bidrage positivt i et nyt job fra den første dag. Senior Erhverv Sjælland Øst er en af 20 afdelinger og dækker kommunerne Greve, Solrød, Roskilde, Køge og Stevns. Vi har kontor i Køge, hvorfra vi hvert år gennemfører omkring 700 personlige virksomhedsbesøg’.

‘Tidligere fordomme om seniorer på arbejdsmarkedet er heldigvis ved at være fortid, og vi oplever at langt de fleste virksomheder gerne vil ansætte vores medlemmer, faktisk er der flere og flere der henvender sig igen når de først har prøvet det en enkelt gang. Lige nu er det faktisk sådan at vi godt kunne bruge lidt flere medlemmer…!’ slutter Frank R. Taarup.

Senior Erhverv tilbyder alle virksomheder gratis jobformidling, og de kan oven i købet selv rekruttere direkte fra en CV-database. Hurtigt, nemt og gratis.

Senior Erhverv Sjælland Øst fejrer sit 20-års jubilæum med et medlemsarrangement onsdag, 8. juni, hvor kontoret så vil være lukket.

Kommentarer