Store Heddinge

Spejlmanden

Foto: Mikkel Russel

Stevns Teaterforening er optimistisk…

De tror på, at de får lov at spille forestilling 26. januar nemlig ’Spejlmanden’ med Teatret Mungo Parks ensemble. 

Mungo Park fik fantastiske anmeldelser ved premieren i Allerød i oktober 2020, mens den amerikanske valgkamp kørte på de høje nagler. Og ’Spejlmanden’ handler netop om kampen om sandheden i Trumps USA, selv om den journalist, der er forestillingens omdrejningspunkt, er ansat på Der Spiegel (Spejlet på tysk) i Tyskland.

Virkelighedens unge stjernejournalist Claas fra Der Spiegel blev kendt for sine nådesløst skarpe artikler især om Trump og USA.

Claas vandt den ene pris efter den anden for sine menneskelige portrætter. F.eks. portrættet af Gladys, der med bibel i hånd kører USA tyndt som henrettelsesturist på fængslernes dødsgange.

Eller af den selvudnævnte grænsevagt Jaeger, der patruljerer grænselandet mellem USA og Mexico, lige dér hvor Trumps mur skulle have stået.

Men Claas’ kollega, Juan, får færten af noget råddent ved artiklerne. Dét starter en krig mellem de to journalister, hvor ingen kneb viser sig at være for beskidte i kampen om at skabe mening i et manipuleret mediebillede. News eller fake. Hvad er tilladt?

Gør dig klar til et hæsblæsende teatergreb på true-crime-genren fyldt med suspense, action og en intensiv jagt på den endegyldige sandhed.

Mungo Park

Spejlmanden

Onsdag d. 26. januar 2022, kl. 19.30

Erikstruphallen

Varighed: 1t. 30 min.

Stevns Teaterforening følger anbefalingerne ift. corona-sitiationen.

OBS! Billetter refunderes ved aflysning.

Billetter på www.stevns-teater.dk

Løssalg: 260 kr.

Medlemspris: 130 kr.

Unge u.25 år: 60 kr.

Medlemskab: 100 kr.

Instruktør og dramatiker: Viktor Tjerneld

Medvirkende: Sebastian Aagaard-Williams, Henrik Prip og Rikke Westi

Scenograf: Marie Moberg

Lyddesigner: Emil Bøll

Lysdesigner: Mikkel Givskov

Kommentarer