Klippinge

Stine fandt sin redningsmand i en IKEA-pose

Stine Bo Nielsen og hendes kæreste har gennem flere år kæmpet med at blive gravide, Stine har aborteret to gange, og fertilitetsbehandlingen har svigtet gang på gang. I stedet for et barn får parret et andet og uventet familiemedlem som skulle vise sig at få en positiv indflydelse på den indtil da mislykkede graviditet.

Stine Bo Nielsen og hendes kæreste bor sammen i Klippinge, og det store samtaleemne i hjemmet har længe været at få et barn sammen. Men ingen fertilitetsbehandling har hjulpet dem i retning af ønsket. Ikke før den dag, de beslutter sig for at få en hund.

Jeg ved, at al den kærlighed Arne har spredt og givet er medvirkende til, at jeg kunne blive gravid, fortæller Stine.

10 hvalpe i en IKEA-pose

Parret har i forvejen fire hunde og en hest, men der er altid plads til endnu et kæledyr i familien. En dag opdager Stine en hjemløs slæbe en fyldt IKEA-pose ned i sin båd. Da Stine kigger nærmere efter, opdager hun hundeører stritte op fra posen. Den hjemløse mand bærer hele 10 hundehvalpe, og det bekymrer Stine.

Jeg tager min kæreste med ned i hans båd og hilser på hundehvalpene. Med det samme udser jeg mig en hund, som bare skal være min. I dag hedder han Arne, siger Stine og fortæller at hundene levede under kummerlige vilkår i bådens kahyt.

Gadehunden der forandrede tilværelsen

Stine besøger Arne i den hjemløse mands båd en gang om ugen de forløbne 8 uger, og hun tilbyder endda at tage alle 10 hunde med hjem til deres hus i Klippinge. Det takker han nej til, men hun får lov at få Arne. Siden den dag har hunden vendt op og ned på parrets liv.

Fertilitetsbehandlingen begyndte pludselig at virke, og det har jeg en naturlig forklaring på. Da jeg skulle tage mig af Arne, som på det tidspunkt kun var en nyfødt, lille hvalp, blev mit ‘modergen’ aktiveret. Han var ligesom en lille baby, der skulle plejes og passes, og det ændrede min mentale tilstand. Kort tid efter vi fik ham, blev jeg gravid, fortæller Stine.

For kun et par dage siden fødte Stine en lille dreng, Sigurd, og det er hun Arne evigt taknemmelig for.

Indstillet til “Danmarks Dyrehelt 2019”

For Arnes støtte har hun indstillet ham til konkurrencen “Danmarks Dyrehelt 2019”, der afholdes af Agria Dyreforsikring.

Han er en rigtig dyrehelt, og derfor skal han selvfølgelig nomineres til Danmarks Dyrehelt, fortæller Stine.

Konkurrencens regionale vinder på Sjælland er nu fundet. Det blev desværre ikke til en sejr for Arne, der må se sig besejret af hunden Frank fra Slagelse, som reddede en ældre dame fra at tage sit eget liv. Men selvom konkurrencens dommerpanel kun skal udvælge én vinder, så er de overvældet over de mange opmuntrende historier, der vælter ind fra danskerne. Det fortæller Puk Elgård, der i år er med i Agrias dommerpanel:

De mange historier, vi modtager, er så rørende, og det er svært at pege én dyrehelt ud, for alle dyrene gør uden tvivl en enorm forskel for deres ejeres hverdag. Jeg ville ønske alle kunne vinde konkurrencen. Men de er alle vindere, for de har vundet deres ejeres hjerter, og det er i sidste ende det vigtigste.

Baggrund

“Danmarks Dyrehelt” er sat i verden for at hylde danske kæledyr for den glæde, de spreder i hverdagen, trofastheden og deres evne til ekstraordinære heltegerninger. Det er Agria Dyreforsikring, der afholder konkurrencen, og det er for fjerde år i træk.

Læs mere om konkurrencen her: Danmarks Dyrehelt 2019

Nu hvor den sjællandske dyrehelt, Frank, er fundet, skal han konkurrere med jyske og fynske dyrehelte om den nationale vinderplads og titlen “Danmarks Dyrehelt 2019”.

Ugepræmier

  • 000 kroner, der skal doneres til dyrevelgørenhed
  • Et års sygeforsikring til dyrehelten
  • Præmiepakke fra Agria Dyreforsikring til en værdi af 500 kroner

 Den store hovedpræmie

  • 000 kroner, der skal doneres til dyrevelgørenhed
  • Præmiepakke fra Agria Dyreforsikring til en værdi af 1.000 kroner
  • Fotosession for Danmarks Dyrehelt og ejer med professionel fotograf

Tidsplan for Danmarks Dyrehelt 2019

  • Jysk vinder blev kåret i uge 40
  • Fynsk vinder blev kåret i uge 41
  • Vinder fra Sjælland og øerne blev kåret i uge 42
  • Hele Danmarks Dyrehelt 2019 kåres i uge 44

Kommentarer