Hårlev

Symfonisk nytårsgalla på Stevns

Foto: Morten Abrahamsen

Copenhagen Phils mange musikere gør klar til at indtage Stevns, når symfoniorkestret på festligste vis skyder nytåret i gang i samarbejde med Stevns Teaterforening. Orkestret præsenterer et væld af forrygende musikalske overraskelser sammen med to af landets bedste sangere og en populær radiovært.

Traditionen tro fejrer Copenhagen Phil det nye år ved at sprede nytårsstemning på hele Sjælland – denne gang også på Stevns, når symfoniorkestret i starten af 2023 inviterer til nytårsgalla med det helt store orkesterbrus.

Helt særligt musikalsk festfyrværkeri

Til at byde det nye år velkommen står også kongelig operasanger, Sofie Elkjær Jensen, og det unge fremadstormende tenortalent Anders Kampmann klar på scenen. Side om side med det store nytårsorkester vil de synge sig igennem en perlerække af elskede nytårsklassikere i den mest charmerende og festlige ende – et fornøjeligt miks af velkendte klassikere lige fra bl.a. valsekongen Strauss til H.C. Lumbye, Lehár og Reznicek.

Café Hack

Hele herligheden tilsættes ekstra kolorit af Søren Dahl – stemmen fra de ikoniske og populære radioprogrammer Café Hack og Dahl på Hack. Søren Dahl guider publikum igennem nytårsfestlighederne under ledelse af den anerkendte wienerspecialist og -dirigent, Alfred Eschwé.

Læs programmet på www.stevns-teater.dk

Billetter sælges på Copenhagen Phils hjemmeside www.copenhagenphil.dk og koster 175 kr. for voksne og 60 kr. for børn og unge under 25 år.

I pausen kan man købe forfriskninger. Hårlevhallens cafeteria har sørget for både bobler og noget lækkert sødt.

Koncerten finder sted tirsdag 10. januar 2023 kl. 19:30 i Hårlev Hallen

  • Dirigent: Alfred Eschwé
  • Solister: Sofie Elkjær Jensen, sopran og Anders Kampmann, tenor
  • Program: Klassiske højdepunkter fra bl.a. Strauss, Reznicek, Kálmán, Sullivan, Lehár og Lumbye

Kommentarer