Kultur og events

Vær med til at sætte gang i rytterskolen i Lille Heddinge

Foto: Stevns Bibliotekerne.

Går du med idéer til aktiviteter og arrangementer? Og har du lyst til at blive en del af et fællesskab omkring Rytterskolen i Lille Heddinge? Så har du muligheden, når Stevns Bibliotekerne inviterer til infomøde under overskriften ’Gang i Rytterskolen?’.

På mødet kan du være med til at påvirke fremtiden og indholdet i aktiviteterne omkring Rytterskolen og få en fod indenfor, hvis din strikke-, læse- eller diskussionsklub har lyst til at mødes i hyggelige og anderledes omgivelser. 

Den gamle rytterskole i Lille Heddinge hører under Stevns Bibliotekerne, og bliver i dag allerede brugt til forskellige aktiviteter.

– Vi har en læsekreds, som mødes fast en gang om måneden. Vi bruger den gamle skolestue til mindre foredrag og vi har brugt haven til sangarrangementer. Så mulighederne herude er mange – og vi kunne godt tænke os at finde ud af, om der er borgere, der går rundt med gode idéer, som kan vækkes til live i de charmerende rammer, som er omkring den gamle skole, udtaler Dorte Gagnér fra Stevns Bibliotekerne.

Har du lyst til at høre mere? Så mød op på Rytterskolen i Lille Heddinge til en kop kaffe og en uforpligtende snak den 4. april, klokken 19-20.

Kommentarer