Debat og politik

Vær med til Danmarks Største Vælgermøde

I demokratiets tegn slår biblioteket i Store Heddinge dørene op til vælgermøde med fokus på FN’s verdensmål Foto: Stevns Bibliotekerne

10 lokale partier deltager, når Stevns Bibliotekerne for første gang indbyder til vælgermøde 

Den 26. oktober, klokken 19.30 byder folkebiblioteker landet over til Danmarks Største Vælgermøde – og på Stevns er det biblioteket i Store Heddinge, der slår dørene op i demokratiets tegn. Debattens omdrejningspunkt på landets mange biblioteker den aften er FN’s 17 verdensmål – de mål, som tilsammen skal sætte vores kurs mod en mere bæredygtig fremtid, både nationalt og lokalt.

Ordstyrer på aftenen er biblioteksleder May-Britt Diechmann, og hun glæder sig til at holde vælgermøde med fokus på verdensmålene:

– Der ligger rigtig meget godt i verdensmålene. Men snakken om målene kan hurtigt blive lidt uhåndgribelig og højpandet. Så jeg glæder mig til at invitere til debat, hvor vi vil forsøge at få de lokale politikere til at tage snakken omkring verdensmålene, så den bliver konkret og til at tage og føle på, fortæller May-Britt Diechmann.

Første runde af debatten på Stevns Bibliotekerne tager fat på, hvordan vi på helt konkret niveau kan få et mere bæredygtigt lokalsamfund. Anden runde kommer til at tage udgangspunkt i et område, som er særligt interessant for Stevns i disse år: Nemlig turisme, og ikke mindst, hvordan politikerne vil sikre, at den stigning, vi allerede i turismen, som vi allerede oplevet og forventeligt kommer til at opleve i endnu højere grad, kan foregå på en bæredygtig måde.

Kig forbi biblioteket i Store Heddinge til en spændende aften i lokalpolitikkens tegn! Det er gratis at deltage, men husk at bestille billet på www.stevnsbib.dk/arrangementer

 

Kommentarer