Magaxin

Vil du gerne være bedre til at bruge cyklen?

Artiklen er sponsoreret.

Er du sådan en type, der kan finde hundredvis af gode undskyldninger for ikke at tage cyklen på arbejdet? Måske ikke bare på arbejdet, men sådan helt generelt? Du er først og fremmest ikke alene om denne evne. Nok er vi et cyklende folkefærd, men det danske vejr gør det svært at stå ved sin ”naturlige” trang til at bruge jernhesten. Det er der nu alligevel mange gode grunde til, og måske kan du finde et godt kompromis nedenfor.

Hurtig som en…

Selvom man ville ønske, det var løgn, så har kvalitet også meget at sige for ens cykeloplevelse. Kører du på en tung cykel, kan det være ekstra svært at komme op ad bakken. Omvendt kan en let cykel være svær at styre i blæsevejret. Ønsker du bare, at du ikke skal tænke så meget over, at det kræver både motivation og kræfter at skulle vælge cyklen over bilen, skulle du måske overveje en elcykel. Hellested cykelforretning har et stort udvalg af gazelle elcykler, som fås i mange forskellige modeller alt efter, hvad man foretrækker og ønsker at bruge cyklen til. Der er trods alt forskel på grussti og asfalt.

En vaskeægte jernhest

Før du kaster dig ud i elcykel eventyret, er der et par ting, du skal være opmærksom på. Elcykler er supersmarte, fordi de giver dig mulighed for at blæse på vind og vejr, så længe du har den rette påklædning på. Men det er også vigtigt at være opmærksom på, at en elcykel faktisk kan køre nogenlunde det samme antal km/t som en knallert. Du har altså at gøre med en vaskeægte jernhest med motor, og derfor skal du også kende dine færdselsregler og sikkerhedsforanstaltninger. Tænk den som en halv cykel- halv scooter. Den er meget sværere at høre end en knallert, og derfor er det vigtigt at bruge sin ringeklokke. 

Kommentarer