Strøby Egede

Vinterferie på bibliotekerne

Foto: Stevns Bibliotekerne

På Stevns Bibliotekerne er der underholdning for både små og større børn, når vinterferien sætter ind i uge 8.

Kom til fødselsdag med Alfons

For de små er der fødselsdagsfest for en helt særlig person, som børnene helt sikkert kender. Det er nemlig Alfons Åberg, der fylder 6 år – og hans Faster Fiffi har sat sig for at lave en dejlig fest for ham. Indeni Faster Fiffi gemmer sig skuespilleren Linda Elvira Magnussen. Hun inviterer børnene ind i Alfons-forfatteren Gunilla Bergstrøms finurlige univers i denne dramatiserede oplæsning.

’Fødselsdagsfest for Alfons Åberg’ – for de 3-6-årige. Tirsdag den 22. februar, klokken 10.30-11, i Fælleshuset ved Strøby Egede Bibliotek. Gratis billetter på stevnsbib.dk/arrangementer.

Læs og spil med Dysterdragen

Er dit barn vild med at game og mellem 8 og 13 år? Så kom med, når biblioteket og Søren Jønsson fra Peasoup.dk inviterer ind i en eventyrverden med bøger og spil om Dysterdragen. Peasoup har opfundet augmented reality smart books og bruger AR til at lægge et virtuelt lag oven på virkeligheden. Ved hjælp af bogen og app’en ’Dysterdragen’ kan du opleve eventyrerne om Dysterdragen, mens du selv vælger vejen gennem historien og på den måde får en interaktiv læseoplevelse. På dagen fortæller Søren også om den nyeste bog og spil om Dysterdragen. Den nye titel hedder ’Vidundersværdet’, og er lige på trapperne. Hvis du er heldig, kan du endda få lov at prøve det af.

På dagen er det en god idé at medbringe enten smartphone eller tablet, og samtidig downloade app’en ’Dysterdragen’. Biblioteket har iPads til dem, der ikke har – og Søren fra Peasoup medbringer bøger.

’Gaming med Dysterdragen’ – fra 8 år-13 år. Torsdag den 24. februar, klokken 10-12, på Store Heddinge Bibliotek. Gratis billetter på stevnsbib.dk/arrangementer

Stevns Bibliotekerne følger sundhedsmyndighedernes anvisninger, så det er trygt at deltage i vores arrangementer.

Kommentarer