112

35-årig mand fra Strøby Egede anholdt og fik flere sigtelser

Foto: Kim Matthäi Leland

Kl. 00.00 modtog politiet en anmeldelse fra en 31-årig kvinde fra Strøby Egede, som var flygtet over til sin nabo for at slå alarm til politiet. En mandlig bekendt var kørt fra hendes bopæl i hendes bil, hvilket han ikke havde fået lov til.

En patrulje fik kontakt til den 31-årige, der havde mindre skader som følge af et overfald, som en 35-årig mand og tidligere bekendt fra lokalområdet stod bag. Hun ønskede ikke længere kontakt til ham, men uvarslet var han dukket op på kvindens bopæl, hvor han korporligt overfaldt hende og truede hende verbalt på livet. Herefter tog han hendes telefon, så hun ikke umiddelbart kunne alarmere politiet, og kørte fra stedet i hendes bil.

Den 35-årige kunne mistænkes for adskillige overtrædelser af lovgivningen i form af ulovlig indtrængen på kvindens bopæl, vold, trusler på livet, tyveri af en telefon samt uberettiget kørsel i og brug af kvindens bil.

Politiet kunne senere på natten anholde den 35-årige, der tillige ikke havde noget kørekort, idet han i forvejen var frakendt førerretten, så der var også grundlag for at mistænke for overtrædelse af færdselsloven. Ved den 35-åriges adresse fandt politiet kvindens bil, som hun nu har fået retur.

Den 35-årige blev løsladt tirsdag morgen efter afhøring til de mange overtrædelser af lovgivningen, og han vil senere blive stillet til regnskab herfor, når straffesagerne skal afgøres.

 

Kommentarer