112

Kvindelig narkobilist forsøgte at flygte fra politiet

Arkivfoto.

Tirsdag aften klokken 20.02 fik en politipatrulje øje på en personbil, der kørte på Bjælkerupvej, og som politiet ønskede at kontrollere nærmere rutinemæssigt.

Føreren af personbilen ønskede dog ikke at tale med politiet og satte hastigheden op i et forsøg at slippe væk. Gennem cirka 10 minutter kørte politiet efter personbilen, der til sidst blev standset på Lykkebrovej i Klippinge.

I personbilen sad en 28-årig kvinde fra Store-Heddinge bag rattet, og hun havde en 37-årig mand fra Hårlev med som passager. Kvinden havde imidlertid ikke kørekort og betjentene fik mistanke om, at hun var påvirket af narkotika. Endvidere havde hun som fører af bilen undladt at standse trods politiets tegngivning herom.

Efter de tre sigtelser for overtrædelse af færdselsloven til føreren blev hun og passageren undersøgt nærmere. Herunder fandt politiet begge i besiddelse af amfetamin, idet kvinden havde 0,5 g på og manden godt fire gram. Amfetaminen blev hos begge beslaglagt som bevis i sager om overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.

Den kvindelige fører fik i forbindelse med en kortvarig anholdelse udtaget en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer, og begge sigtede kan forvente at høre nærmere fra politiet i anledning af sigtelserne mod dem hver især.

Kommentarer