112

Sammenstød i Hårlev endte med vold. Politiet efterlyser vidner

En en 43-årig mand fra Hårlev kom til at ødelægge et sidespejl på en varebil, hvis fører kvittederede med at uddele knytnæveslag. Politiet efterlyser nu vidner til episoden.

Søndag kl. 09.38 anmeldte vidner på vegne af en 43-årig mand fra Hårlev, at den 43-årige få minutter tidligere havde haft en uoverensstemmelse med en bilist, som havde overfaldet den 43-årige med slag. Bilisten var efterfølgende kørt fra stedet i en sølvgrå varebil ad Hovedgaden i nordlig retning.

Politiet kørte til stedet og fik kontakt til den 43-årige mand, der havde synlige skader i hovedet efter slag. Han bekræftede, at den mistænkte var kørt fra stedet i en varebil efter en uoverensstemmelse om varebilens placering på vejen.

Den 43-årige forklarede, at han var gået ad Hovedgaden i venstre side af vejen, da to biler kom kørende mod hans retning. Den forreste personbil ført af en ældre kvinde passerede uden problemer, mens varebilen kom faretruende tæt på den 43-årige, som gestikulerede med armene for at gøre opmærksom på at varebilen var for tæt på. Det kan der være noget om, for i bevægelsen ramte den han varebilens sidespejl, som gik i stykker.

Den mandlige fører af varebilen standsede, og i forbindelse med en diskussion slog han den 43-årige, som faldt omkuld.

Den tilsyneladende højlydte diskussion havde fået vidner til at komme ud på vejen, hvor de så manden køre væk i varebilen, inden de kom den 43-årige til undsætning og tilkaldte politiet, som optog rapport om både færdselsuheld og om vold.

Politiet vil gerne høre fra vidner eller andre, der måtte have gjort observationer i forbindelse med episoden, så man kan få identificeret føreren af varebilen, der beskrives som 40-50 år, cirka 190 cm høj, lys i huden, muskuløs af bygning, iført lyst håndværkertøj og dansktalende. Politiet kan kontaktes på telefon 114.

Kommentarer