112 og retsvæsen

Stjålet bil efterladt på Skørpinge Mark efter uheld

Foto: Kim Matthäi Leland.

Torsdag aften kl. 22.21 anmeldte en forbipasserende bilist, at der holdt en Audi Q7 personbil, som var forulykket på Skørpinge Mark, hvor bilen var kørt af vejen. Der var ingen personer i nærheden af bilen, og nummerpladen, der sad på køretøjet, passede til et andet bilmærke.

En patrulje kørte til stedet for at undersøge den mistænkelige sag. Bilen holdt med begge forhjul på et stengærde, og der var ingen person at se i nærheden. Ved nærmere undersøgelse af bilen viste det sig, at bilen var stjålet fra Haslev d. 13. maj 2022. Bilen havde ikke store skader, som kunne indikere, at nogen var kommet noget til ved uheldet. Patruljen undersøgte bilen, der også blev indbragt, så den kan udleveres til ejeren, som det ikke lykkedes politiet at få fat i.

Sagen om biltyveri efterforskes, og det vil senere vise sig, om de spor, der blev sikret fra bilen, kan føre politiet på sporet af biltyven.

Vidner, som har set nogen personer omkring den forulykkede bil på Skørpinge Mark op til eller efter uheldet skete bedes kontakte politiet med oplysninger i sagen på tlf. 114.

Kommentarer