112 og retsvæsen

Tyveri fra person- og varebiler

I løbet af natten mellem onsdag og torsdag har en eller flere personer været på spil i Strøby-området, idet politiet torsdag morgen allerede har modtaget 13 anmeldelser om tyveri fra eller forsøg herpå fra person- og varebiler i Strøby.

Bilerne har i løbet natten været henstillet på Strøby Bygade (seks anmeldelser), Strandvejen, Bekkasinvej, Svanevej, Svalemosevej, Æblevej og Ærtevej.

Adgangen til køretøjerne er i nogle tilfælde sket ved rudeknusning, mens bilejeren i andre tilfælde ikke umiddelbart kunnet se, hvordan tyven er kommet ind i køretøjet. Nogle få køretøjer har været henstillet ulåste ved ejerens bopæl.

Fra bilerne er der stjålet løse genstande, der har ligget tilgængeligt i kabinen eller varerummet, mens der i andre biler blot er sket en gennemrodning. Bilejerne er nu hver især i gang med at få klarlagt, hvad der er stjålet, idet politiet allerede har fået oplysninger om tyveri af f.eks. punge, barnevogn, solbriller, GPS-anlæg, kontanter, mobiltelefon og en Ipad.

Politiet efterforsker nu disse anmeldelser og vil samtidig opfordre beboere i området til at checke privat videoovervågning for at se, om uvedkommende har været inde i indkørsler eller garager andre steder end de nævnte veje. Oplysninger om mistænkelige personer eller måske videosekvenser med uvedkommende personer bedes videregivet til politiet, som kan kontaktes for vejledning via tlf. 114.

Kommentarer